Sunday 1 March 2015

Kereta Sewa Kemaman

Kereta Sewa Kemaman ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa di Kemaman, Terengganu. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Chukai, Kemaman dan kawasan berkenaan seperti Chukai, Air putih, Kijal, Kemasik, Cherating, chendor, Kerteh, Binjai dan kawasan berdekatan

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kemaman. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Terkini, kami mempunyai lebih 120 unit pelbagai jenis kereta sewa dari Ekonomi, Kompak, Sedan, MPV, 4WD dan Van yang boleh dipilih untuk disewakan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Kami, wakil kereta sewa di Kemaman, sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami. Sila hubungi kami jika berminat untuk sewa kereta.

Kereta Sewa Kemaman

1 comment:

  1. Lenders also require higher credit ratings for shorter terms that raise your monthly debt service expenses. canada mortgage calculator Our mortgage calculator contains Nova Scotia current increasing, and that means you can determine your monthly payments. mortgage payment calculator canada

    ReplyDelete